ترامپ پیش از دوران ریاست جمهوری اش از عربستان به عنوان گاو شیرده و عروس زشت پولدار نامبرده بود
در جریان یک جلسه خصوصی و در پاسخ به جمهوری خواهان افراطی که به افزایش رابطه ایالات متحده آمریکا با عربستان سعودی اعتراض داشته اند، ترامپ پاسخ میدهد که عربستان تنها مانند گاو شیرده است و در ادامه تاکید کرد که وقتی شیرش تمام شود، گردنش را میزنیم.
در قسمت دیگری از صحبت هایش ترامپ اضافه کرد که عربستان سعودی عروس زشت اما پولداری است که ما بواسطه پولش با علاقه و منطق با او عشق بازی میکنیم. وقتی پول سعودی ها تمام شود، تخت را ترک میکنیم.
در مصاحبه ای با رویترز، ترامپ از این که ایالات متحده حجم مالی عظیمی را در دفاع از عربستان خرج کرده است گله مندی خود را ابراز کرد و تاکید نمود که کشورهای عربی رفتار عادلانه ای با آمریکا ندارند.
همچنین وی از شرکای اصلی خود در خاورمیانه انتقاد کرد و بیان داشت که عربستان سعودی حتی پول کافی به آمریکا پرداخت نمی کند با اینکه تقریبا به تمامی، به سیستم امنیتی آمریکا وابسته است.
ترامپ گفت: صادقانه بگویم، عربستان سعودی با ما منصفانه برخورد نکرده است چرا که ما داریم مبلغ هنگفتی را برای دفاع از عربستان از دست میدهیم.
با در یاد داشتن تمام این پیشینه ها، رئیس جمهور ترامپ در اولین توقف خود در اولین سفر خارجی آمریکا را به مقصد عربستان سعودی ترک کرد.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/6664
تگ ها: